St. Valentine’s Menu at Hotel Le Palais
2010-02-05 00:00:00
Company:
Address:
Culinary experiences at Le Papillon: Come and enjoy the delicacies prepared by Chef Radek Šubrt
- Slices of marinated salmon in lemon grass, with red chard salad and lime dressing
- Chicken soup with vegetables and liver dumplings
- Main course for ladies – Quail stuffed with herbs, with broccoli purée and artichoke and gratinéed topinambur potatoes
- Main course for gentlemen – Flank steak with roasted red pepper sauce, thyme zucchini and grenaille potatoes
- Strawberry cappuccino with strawberry ice cream
4-course menu for 2 including a bottle of house wine for CZK 1,560
Do not forget to make your table reservation on the reception or in the restaurant directly.
We are looking forward to welcome you at Le Papillon!
- Plátky marinovaného lososa v limetové trávě s listy salátu red chard a limetový dresink
- Kuřecí kaldoun se zeleninou a játrovými knedlíčky
- Hlavní chod pro dámy - Křepelka nadívaná bylinkovou fáší s brokolicovým pyré a gratinovanými topinambur bramborami
- Hlavní chod pro pány - Flank steak pečený do červena s pepřovou omáčkou, tymiánovou cuketou a bramborami grenaile
- Jahodové cappuccino s jahodovou zmrzlinou
4-chodové menu pro 2 včetně láhve lokálního vína 1560,- Kč
Nezapomeňte na rezervaci stolu na tel. čísle: +420 234 634 111.
Těším se, že Vás budeme moci již brzy v Le Papillon uvítat!
Hotel Le Palais Prague, U Zvonařky 1, 120 00 Praha 2
tel.: +420 234 634 111, fax: +420 234 634 635, info@palaishotel.cz, www.palaishotel.cz